Lifting obraza

Čeprav površinsko, se zdi, da imajo naši obrazi velik vpliv na to, kako nas vidijo tisti, s katerimi smo dnevno v stiku. Ko pridemo čez 30 let, se začnejo pojavljae prvi znaki staranja, gube, gubice, sončne pege in povešanje čeljusti. Dobra novica je, da lahko tudi brez operacije dosežemo mlajši videz z določenimi vajami in pravim načinom življenja. Obrazne vaje so v bistvu lifting obraza brez operacije, saj spodbujajo mišice v obrazu in imajo koristi tudi onkraj fizične lepote.


Ta strategija je precej v nasprotju s tipičnim današnjim pristopom, ki uporablja vse od plastične kirurgije do krem proti gubam za nego obraza. Na žalost so vse te strategije precej kratkoročne in stanejo kar nekaj dnearja.

Čeprav porabimo veliko časa za skrb za naša telesa s telovadbo in skrbjo za pravilno prehrano, pa zelo redko pomislimo na obraz kot na del našega telesa. Obraz ni nič drugačen od ostalega telesa in ima prav tako mišice, vezi in kite, ki potrebujejo dnevno pozornost in telesno vadbo, da ostanejo mlade, dinamične in prožne. Če dodate dnevno 15 do 20 minut obraznih vaj vaši trenutni rutini, se lahko izognete plačilu za vse drage kreme proti gubam in celo plastične operacije. Obrazne vaje vam bodo v sodelovanju s krepitvijo mišic pomagale ohraniti prožnost obraza. redna vadba bo tudi pomagala koži proti rahljanju in ustvarjanju gub.

tako kot katerikoli drugi program vadbe, je tudi vadba obraznih mišic stvar, ki jo je treba narediti 3-5krat na teden. Da bi si ustvarili navado, bo trajalo približno 4-6 tednov doslednega dela. Če boste toliko časa delali vaje za obraz, se ne boste več obrnili nazaj, edina stvar, ki se bo obrnila nazaj, je staranje vašega obraza.

Čeprav je vadba obraznih mišic pomemben del naravnega liftinga obraza, pa je to le del enačbe. Če res želite obrniti uro nazaj, se boste morali posvetiti še drugim dejavnikom staranja. Spanju, prehrani in stresu.