Dekoracija narezkov

V narezkih je lahko karkoli, kar je mogoče dati v sendvič. Razne salame, šunke, siri, zelenjava in podobno. Hladni narezek se pripravi na en krožnik, nato pa si gostje sami postrežejo s tistim, kar jim je všeč. Lepo dekoriran narezek pove veliko o gostitelju in je lahko dober način, kako si bodo vaši gostje zapomnili zabavo, ki jo pripravljate.


Izberite lep krožnik za pripravo narezka. Lahko izberete ploščo, krožnik ali leseno desko, vendar pa pazite, da ne bo preveč kičasta.

Pokrijte dno z zeleno solato.

Izračunajte, koliko narezka potrebujete in katere vrste mesa in ostalih stvari bo potrebno zanj. Upoštevajte, če so vaši gostje vegetarijanci in kakšne so njihove druge prehranjevalne navade.

Postavite meso v kote. Rezine lahko zvaljate ali kako drugače dekorirate.

Dodajte sire. Pustite nekaj razmaka med posameznimi oddelki.

V prazne prostore dodajte koščke sadja, kot so rdeče in zeleno grozdje, maline, borovnice, robinice ali dateljne, da barvno poživite narezek.

Nastavite krožnik ali pladenj na lahko dostopno lokacijo. Pripravite prtičke, prijemalke, majhne rezine kruha in začimbe, kot so majoneca, gorčica, kečeap in kisle kumarice ter krožničke za goste.